Luft/luftvärmepumpar

Med Daikins luft/luftvärmepumpar kan du sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt samtidigt som ditt inomhusklimat blir bättre. Den nya serien luft/luftvärmepumpar använder det miljövänliga köldmediet R32, har mycket bra verkningsgrad och energiklass upp till A+++. Vi kan erbjuda ett flertal olika modeller – både väggmodeller och golvmodeller. Med en av våra värmepumpsberedare kan du även värma ditt varmvatten på ett mycket effektivt och billigt sätt.

Luft/luftvärmepumpar passar i alla hem

Oavsett om du renoverar ditt befintliga hus eller bygger ett nytt är en luft/luftvärmepump från Daikin ett perfekt alternativ om du vill tillgodose dina behov för uppvärmning och luftkonditionering. Våra luft/luftvärmepumpar är lätta att installera och passar ypperligt om du har gamla direktverkande elsystem. De flexibla enheterna kan anpassas till alla planlösningar och deras energieffektivitet (A+++) uppfyller de krav som finns för gröna byggnader.

Mer återvinning med vår värmepumpsteknik

Tack vare vår inverterteknik kan du spara energi. Invertern justerar varvtalet på kompressorn så att den går kontinuerligt och mer effektivt, istället för att energi förbrukas vid start och stopp av motorn. Med hjälp av denna teknik kan din energiförbrukning minska med upp till 30 %.

 

utrustad med vår välkända inverterteknik