VÄRMEPUMPAR FÖR LIVSNJUTARE

Längtar du efter att uppleva svala sköna nätter under heta varma sommardagar och härlig inomhusvärme under vintern? Då har din dröm just gått i uppfyllelse. En Toshiba luft luftvärmepump ger både värme och luftkonditionering för att du ska kunna njuta av ett perfekt inomhusklimat året runt – på ett enkelt, energieffektivt och miljövänligt sätt.

 

FÖR DITT BEHOV OCH DITT HEM

Med mer än 50 års erfarenhet av värmepumpar och sköna inomhusklimat har Toshiba rätt pump för dig och ditt hem. Vi har luft/luftvärmepumpar anpassade för både det riktigt stora hemmet, det lilla fritidsboendet, attefallshuset och garaget. Oavsett hur och var du bor finns rätt pump för dig i vårt sortiment. Redo att ge skönare inomhusklimat.

 

5 ÅRS GARANTI PÅ TOSHIBA VÄRMEPUMPAR

Garantin gäller när du låtit en kylcertifierad installatör koppla in din värmepump. För att du själv ska slippa hålla koll på kvitto, modell, installationsdatum, etc, är det enklast att registrera din värmepump hos oss.

 

 

SKÖN VÄRME OCH SVALKANDE KYLA

I en och samma luft/luftvärmepump kombinerar vi två bekväma funktioner som gör ditt inomhusklimat skönare och höjer din livskvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Vintertid ger luft/luftvärmepumpen en trygg och behaglig värme med hög energieffektivitet och låg miljöpåverkan, även när det är bitande kallt ute. Och på sommaren kan du använda den i omvänt läge, så att den svalkar genom luftkonditionering. Med en snabb knapptryckning på fjärrkontrollen styr du inomhusklimatet var du än befinner dig i huset. Garanterat enkelt och tillförlitligt.

MILJÖSMART INOMHUSKLIMAT

Vi tar vårt miljömässiga ansvar. Genom hela våra produkters livscykel, från produktutveckling till design, tillverkning och användning ställer vi hårda krav på klimatavtrycket. Som en följd av vårt miljöfokus har våra luft/luftvärmepumpar höga höga energiklassningar enligt EU:s regelverk. Och vi använder bara det moderna, effektiva och klimatvänliga köldmediet R32.